Zuzendariaren oharra: Azken orenek dute GOGOA kolpatu - Korta, Kepa (Gogoa, 2023)
2021eko martxoko data darama eskuetan duzun ale honen aurreko aleak, hogeita bigarrenak. Bien bitartean, aurrena online joan dira argitaratzen hemen bildu ditugun testuak. Baina ez guztiak. Bi urteotan GOGOAren muina kolpatu dute bi GOGOAkide finen heriotzek: Jesus Mari Larrazabal Antia. Zumaia, 1948-12-25 / Donostia, 2021-06-29 Pello Huizi Petrikorena. Arano, 1942-11-27 / Bermeo, 2023-03-30 Biak oroitzeko eta egindako guztia eskertzeko idatziak dira irakurtzen ari zaren lerro hauek.