Defending Science within reason. Between scientism and cynicism (Susan Haack) - Goikoetxea, Jule (Gogoa, 2011)
«Zientzia arrazoiaren barne defenditzen» liburuaren izenburua izateaz gain, zientziaren printzipioa arrazoia dela esaten digu Susan Haackek.