Arrain-hondakinak baloratzea, gazta ontziratzeko
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
##plugins.themes.bootstrap3.article.sidebar##
Argitaratua
09-12-2015
Jone Uranga
Alaitz Etxabide
Pedro Guerrero
Koro de la Caba
Laburpena
Elikagaiak ontziratzeko filmak aztertzea garrantzitsua da, ikerketaren bidez gaur egun merkatuan dauden ontziratzeen propietateak hobetzea ahalbidetu baitaiteke. Kasu honetan, polimero berriztagarri eta biodegradagarri bat erabiliz, hainbat azido zitriko kantitatetako filmak egin dira. Haien propietateak aztertu dira, bai eta gazten ontziratzean duten jarrera. Arrain-gelatinazko film hauek film komertzialek eskaintzen ez dituzten zenbait propietate interesgarri erakutsi dituzte; esaterako, gaztak bere koipea gordetzea eta ez lehortzea ahalbidetzen dute.
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Keywords
arrain gelatina, azido zitrikoa, ontziratzeko filma, gazta
Zenbakia
Atala
Ale Arrunta
(C) UPV/EHU Press
CC-BY-NC-SA